MENU SLUITEN

Informatie

over de sponsoren

Huawei

Kies voor zonne-energie met Huawei
Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie.
Door AI en Cloud te integreren, ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën met Solar PV voor een optimale energieopwekking, waardoor Solar PV installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar functioneren met behulp van slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden.

Deze nieuwe technologie kenmerkt zich als krachtige fundering om de toepassing van Solar PV verder vorm te geven als belangrijkste duurzame energiebron. Huawei creëert innovaties en zal zich blijven inzetten om hernieuwbare energie toegankelijk te maken voor elke individu, huis en organisatie.

Eyecatcher

SAFE AT WORK & BACK HOME – VALBEVEILIGING

Eyecatcher is een totaalleverancier van tijdelijke en permanente valbeveiligingssystemen, alsook evacuatiemiddelen, tegen zeer scherpe prijzen door heel Nederland en daarbuiten. Onze deskundige specialisten bekijken elke situatie oplossingsgericht, waarbij de veiligheid nooit uit het oog verloren raakt.
Onze leaflet “De gids naar een veilige werkplek” en onze brochure “Safe at Work & Back Home” tonen voor elke situatie een product of dienst als oplossing voor de valbeveiliging.

Eyecatcher is tevens een toonaangevende fabrikant en internationaal distributeur van valbeveiligingssystemen voor het veilig werken op hoogte. Alle producten op het gebied van valbeveiliging zijn in huis ontwikkeld met als kenmerk Dutch Design & Dutch Quality. De innovatieve en gepatenteerde ontwerpen zijn gefocused op kwaliteit, veiligheid, eenvoud in gebruik en installatiegemak. De herkenbare kleuren en slimme design maken de valbeveiligingssystemen goed zichtbaar en markeren duidelijk de veilige zone. Zo creëert Eyecatcher een veilige werksituatie voor iedereen die op hoogte werkt.

NedKab

Specialist in draad en kabel
Zoekt u voor uw (internationale) laagspanning- of middenspanningsinstallatie kabel voor boven- of ondergronds gebruik? Naast installatiekabel of stuurstroomkabel van reguliere Nederlandse typen zoals YMvK, VO- / VG-YMvKas of XMvK kunt u bij ons terecht voor een breed palet aan internationale kabeltypen. We kunnen u met onze kennis ondersteunen en een oplossing bieden met een kabel die voorzien is van een koperen of aluminium geleider, eventueel halogeenvrij en in verschillende CPR brandklasses, van Fca tot en met B2ca.

Service
We staan voor kabel en draad geschikt voor uw gebruiksdoel, in de door u gewenste lengte, eventueel voorzien van uw naam en geassembleerd met contactmateriaal volgens uw specificaties. U kunt ons bovendien inzetten als verlengstuk van uw eigen magazijn zodat wij uw voorraad altijd op het juiste niveau houden.

Wattkraft

Wattkraft is de grootste importeur van Huawei omvormers in Europa en beschikt over een lokaal kantoor in Utrecht (Papendorp). Wij werken samen met preferred channel partners voor snelle levering van de 1-fase en de 3-fase productlijn. Onze engineers vormen een partner voor ontwikkelaars en EPC bedrijven om tot de beste oplossing te komen voor o.a. grootschalige PV-systemen en zonneparken.

  • Beschikt over jarenlange kennis & kunde
  • Is neutrale partner en bouwt/ontwikkelt geen PV-systemen
  • Spreekt Nederlands, Vlaams, Frans, Engels, Spaans en Duits
  • Houdt een permanente voorraad >70 MW
  • Werkt intensief samen met channel partners

Maar liefst één derde van de wereldbevolking communiceert met Huawei apparatuur. Huawei geeft zekerheid voor nu en in de toekomst!

Van der Valk Solar systems

Van der Valk Solar Systems is één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden. Van der Valk Solar Systems heeft ook een vestiging met kantoor en magazijn in de UK.
Onze montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties.

Van der Valk Solar Systems werkt nauw samen met Van der Valk Systemen, al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten.
Ons gezamenlijke bedrijvencomplex bestaat uit 20.000 m2 kantoren en bedrijfshallen. Met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën worden producten en systemen hier snel en nauwkeurig ontwikkeld, gefabriceerd en getest.

Trina Solar

Als een wereldwijd toonaangevende leverancier van PV-modules en slimme energieoplossingen, levert Trina Solar PV-producten, -toepassingen en -diensten om wereldwijde duurzame ontwikkeling te bevorderen. Door constante innovatie blijft Trina Solar de PV-industrie vooruit helpen door een grotere grid parity van PV-vermogen te creëren en hernieuwbare energie populair te maken. Trina’s missie is om de wereldwijde ontwikkeling van hernieuwbare energie over de hele wereld te stimuleren ten behoeve van de hele mensheid.

Het bedrijf – opgericht in 1997 – houdt zich bezig met R&D, productie en verkoop van PV-producten; PV-projectontwikkeling; ontwikkeling en verkoop van slimme micro-grid en multi-energie complementaire systemen, evenals exploitatie van een energiecloudplatform.
Per 30 juni 2021 had Trina Solar wereldwijd meer dan 80 gigawattpiek (GW) aan zonnepanelen geleverd. Trina’s downstream-activiteiten omvatten projectontwikkeling, financiering, ontwerp, constructie, exploitatie en beheer van PV en one-stop-systeemintegratieoplossingen voor klanten. Trina Solar heeft wereldwijd meer dan 5,5 GW aan zonne-energiecentrales op het stroomnet aangesloten.

Europa is een belangrijke regio voor Trina Solar, met lokale activiteiten die zich over meer dan 15 jaar uitstrekken. Het bedrijf kan bogen op een sterk, ervaren en zeer bekwaam regionaal team, dicht bij de klant gevestigd in alle Europese markten. Dankzij onze regionale expertise en marktkennis zijn we in staat om op maat gemaakte zonne-energieproducten te creëren – ontworpen in Europa, voor Europa.
Sinds juni 2020 is Trina Solar op genoteerd de STAR Market van de Shanghai Stock Exchange.