MENU SLUITEN

Onze sponsoren

Diamond sponsoren

Platinum sponsoren

Gold sponsoren

Silver sponsoren

Gold sponsoren

Silver sponsoren

Vrienden van het gala

Media partner

Diamond sponsor

Huawei
Kies voor zonne-energie met Huawei
Huawei biedt toonaangevende slimme PV-oplossingen met meer dan 30 jaar expertise in digitale informatietechnologie.

Door AI en Cloud te integreren, ontwikkelt Huawei nieuwe ICT-technologieën met Solar PV voor een optimale energieopwekking, waardoor Solar PV installaties zeer efficiënt, veilig en betrouwbaar functioneren met behulp van slimme O&M en netwerk ondersteunende mogelijkheden. Deze nieuwe technologie kenmerkt zich als krachtige fundering om de toepassing van Solar PV verder vorm te geven als belangrijkste duurzame energiebron.

Huawei creëert innovaties en zal zich blijven inzetten om hernieuwbare energie toegankelijk te maken voor elke individu, huis en organisatie.

Website

Diamond sponsor

Wattkraft
Wattkraft is al enkele jaren de grootste importeur voor Huawei-omvormers in Europa en India. Het bedrijf distribueerde samen met channelpartners sinds 2012 meer dan 12 gigawattpiek aan omvormers van de Chinese fabrikant: voor koopwoningen, maar ook voor grote zonnedaken en grondgebonden zonneparken. Bovendien heeft Wattkraft inmiddels duizenden (thuis)batterijen en honderden laadpalen van Huawei uitgeleverd.

Belangrijkste nieuwkomers zijn natuurlijk de LUNA2000-200KWH-2H1 – een batterij voor de zakelijke (zonne-)energiemarkt met een opslagcapaciteit van 200 kilowattuur – en de Smart EV Charger waarmee elektrische auto’s met een laadsnelheid tot 22 kilowatt. Er staat nu een compleet ecosysteem met omvormers, laadstations en energieopslagsystemen.
Website

Diamond sponsor

Van der Valk Solar Systems
Van der Valk Solar Systems is één van de snelst groeiende bedrijven in de solarbranche en richt zich volledig op het ontwikkelen en produceren van solar montagesystemen voor schuine daken, platte daken en open velden.

Onze montagesystemen worden ontwikkeld en geproduceerd in onze eigen fabriek in Nederland en onderscheiden zich door hun brede inzetbaarheid, zeer snelle montage en hoge kwaliteit. Ze zijn ontwikkeld volgens de nieuwste Eurocodes en voldoen daarmee aan de eisen die banken en verzekeringsmaatschappijen stellen aan solarinstallaties.

Van der Valk Solar Systems werkt nauw samen met Van der Valk Systemen, al sinds 1963 een wereldwijd begrip op het gebied van bewegende systemen en bevestigingscomponenten.
Met gebruikmaking van een modern machinepark en de nieuwste technologieën worden producten en systemen hier snel en nauwkeurig ontwikkeld, gefabriceerd en getest.

Website

Platinum sponsor

Trina solar
Trina Solar is opgericht in 1997. Als een wereldwijd toonaangevende leverancier van fotovoltaïsche (PV) modules en slimme energieoplossingen, levert Trina Solar PV-producten, toepassingen en diensten om wereldwijde duurzame ontwikkeling te bevorderen. Door voortdurende innovatie blijft Trina Solar de PV-industrie vooruitstuwen door een grotere netpariteit van PV-stroom te creëren en hernieuwbare energie te populariseren. De missie van Trina Solar is om de ontwikkeling van wereldwijde hernieuwbare energie te stimuleren over de hele wereld.

Website

Gold sponsor

Eyecatcher Solar Support
Eyecather Solar Support BV is de obvious choice als het gaat om mechanisch fixeren van PV-systemen op platte daken. Als sponsor van het Duurzaamheidsgala zetten wij deze innovatieve oplossing graag in het zonnetje. De toekomst voor de zonne-energiesector vraagt om mogelijkheden voor de aanleg van zonnepanelen op zwakkere daken, waarbij ballast geen optie is. Onze diverse Solarfix versies bieden aan de koplopers op het gebied van duurzaamheid een solide en stormvaste oplossing, waarmee dergelijke gebouwen wel degelijk belegd kunnen worden en toegang krijgen tot opwekking van duurzame energie. Op deze manier draagt Eyecatcher Solar Support positief bij aan de vraag van de toekomst.

Website

Sponsor worden?

🌟 Wil je jouw zichtbaarheid vergroten en deel uitmaken van een exclusief evenement? Word dan sponsor van het Duurzaamheidsgala!

Als sponsor geniet je van vele voordelen tijdens dit prestigieuze evenement, gericht op de grootste en meest innovatieve spelers in de zonne-energiebranche. Na een zeer succesvol gala vorig jaar, waar onze awards in de branche grote erkenning kregen, kijken we uit naar een nog groter en invloedrijker evenement dit jaar.

Laat je merk stralen en neem deel aan dit inspirerende evenement. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie over de verschillende sponsormogelijkheden. Samen maken we een duurzame impact! 💚🌍

Contact