MENU SLUITEN

De jury

Jury lid

Bram Peperzak is al twintig jaar actief met de energietransitie, duurzaamheid en in het bijzonder zonnestroom. Met zijn brede ervaring kan hij vanuit verschillende rollen mensen en organisaties helpen hun energietransitie concreet vorm en inhoud te geven. Daarnaast heeft hij KiesZon opgebouwd van startup tot een toonaangevend zonnestroombedrijf.

Elbert -Jan Achterberg is de directeur van het bedrijf Straightforward. Dit is een onafhankelijk technisch adviesbureau gespecialiseerd in zonnestroomprojecten. Sinds 2008 werkt Straightforward voor toonaangevende partijen in de zonnestroom en ondersteunt bij het realiseren van financierbare en optimaal presterende solar projecten.

Bart_van_den_Bosch

Bart van den Bosch is werkzaam in de duurzaamheidsbranche sinds 1997 en is momenteel actief als trainer en consultant Solar PV voor Boschrijk Consultancy BV.

Wijnand van Hooff is een gepassioneerde hands-on bedrijfsleider met meer dan 30 jaar ervaring in verschillende rollen op het gebied van project-, programma- en operationeel management. Sinds 2005 ligt de focus volledig op hernieuwbare energie in het algemeen en zonne-energie (PV) in het bijzonder. Sindsdien heeft Wijnand een groot aantal (samenwerkingsgerichte) technologieontwikkelingsprojecten geleid en zijn er twee start-up bedrijven vanaf nul opgebouwd met een klein team ondernemers. Op dit moment is Wijnand algemeen directeur van Holland Solar, de branchevereniging van de zonne-energiesector in Nederland.