MENU SLUITEN

Welkom op
het Duurzaamheidsgala!

Onze mooie branche verdient een podium en dat podium is het duurzaamheidsgala! Een feestelijke avond waarop we samenkomen en awards uitdelen in verschillende categorieën. Na een groot succes met de eerste editie zal de tweede editie van het duurzaamheidsgala op 16 November 2023 plaats vinden.

De awards vindt u hieronder samen met de verschillende social media kanalen. Wilt u het gala bezoeken of meedoen als sponsor? Vul dan onderstaand contactformulier in en we vertellen u er meer over!

Onze kanalen

Volg ons en blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen!

Duurzaamheids award gala Facebook
Duurzaamheids award gala Instagram
Duurzaamheids award gala LinkedIn

De awards

In deze categorie beoordeelt de jury alle details van het systeem, de grootte en de apparatuur die gebruikt wordt. Ook wordt er gekeken naar het achterliggende business model. De jury is hier op zoek naar het meest indrukwekkende project dat neergezet is.

In deze categorie kijken we naar het commercieel meest interessante project van het jaar. Hiermee kijken we vooral naar het businessmodel maar ook naar het systeem zelf en de gebruikte apparatuur. De jury zoekt hier specifiek ook naar creatieve oplossingen om een zo gunstig mogelijk rendement te creëren.

In deze categorie kijkt de jury naar het beste residentiële project van het jaar. Hierbij wordt gelet op de systeemgrootte, gebruikte apparatuur en de voordelen voor de eindgebruiker.

Deze award is voor de beste distributeur welke de meeste ondersteuning heeft geleverd binnen de Nederlandse markt in de laatste 12 maanden.

We willen met deze award erkenning geven aan de kwaliteit van het beste solar of opslag product. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van het product zelf, hoe gemakkelijk het te installeren is maar ook hoe innovatief het is.

Bij deze award willen we de persoon in het zonnetje zetten die onze branche het beste vertegenwoordigd heeft het afgelopen jaar. Zichtbaarheid is hierbij belangrijk maar ook het overbrengen van ons verhaal.

Onze sponsoren

Het duurzaamheidsgala is een initiatief van de branche en voor de branche! Dat kunnen we alleen maar doen met de hulp van onze sponsoren.

Er zijn verschillende mooie pakketten beschikbaar en we vertellen u daar graag meer over! Stuur een mail naar info@duurzaamheidsgala.nl voor meer informatie of vul ons contactformulier in!

Media partner

De veelgestelde vragen

Kan ik sponsor worden?

Zeker kan dat! Wel is het goed om te weten dat aan enkele sponsoren voor de 2022 editie al wel exclusiviteit beloofd is in het sponsorpakket.

Wat is de dresscode?

De dresscode is BLACK TIE. Op deze website vindt u een volledige uitleg: www.dresscode.nl

Hoe kan ik kaarten kopen?

Kaarten zijn exclusief te verkrijgen bij onze sponsoren. Wilt u er toch graag bij zijn? Vul dan ons contactformulier in en we zetten u op de wachtlijst.

Wie organiseert het duurzaamheidsgala eigenlijk?

Het duurzaamheidsgala is een initiatief van en voor de branche.

Het idee is ontstaan bij de sponsoren WATTKRAFTVan der Valk Solar SystemsTrinasolar ApacHuawei FusionSolarEyecatcher BV en NEDKAB BV en wordt door een onafhankelijke organisatie geproduceerd.

Kan ik extra kaarten kopen?

Nee, kaarten zijn exclusief via de sponsoren verkrijgbaar maar u kunt uzelf wel via het contactformulier op de wachtlijst laten plaatsen.

Het contactformulier

Naam