MENU SLUITEN

Award
nominatie toelichting

In deze categorie beoordeelt de jury alle details van het systeem, de grootte en de apparatuur die gebruikt wordt. Ook wordt er gekeken naar het achterliggende business model. De jury is hier op zoek naar het meest indrukwekkende project dat neergezet is.

In deze categorie kijken we naar het commercieel meest interessante project van het jaar. Hiermee kijken we vooral naar het businessmodel maar ook naar het systeem zelf en de gebruikte apparatuur. De jury zoekt hier specifiek ook naar creatieve oplossingen om een zo gunstig mogelijk rendement te creëren.

In deze categorie kijkt de jury naar het beste residentiële project van het jaar. Hierbij wordt gelet op de systeemgrootte, gebruikte apparatuur en de voordelen voor de eindgebruiker.

Deze award is voor de beste distributeur welke de meeste ondersteuning heeft geleverd binnen de Nederlandse markt in de laatste 12 maanden.

We willen met deze award erkenning geven aan de kwaliteit van het beste solar of opslag product. Er wordt gekeken naar de kwaliteit van het product zelf, hoe gemakkelijk het te installeren is maar ook hoe innovatief het is.

Bij deze award willen we de persoon in het zonnetje zetten die onze branche het beste vertegenwoordigd heeft het afgelopen jaar. Zichtbaarheid is hierbij belangrijk maar ook het overbrengen van ons verhaal.

U kunt zich helaas niet meer aanmelden voor de awards.